Sälj din bil

Vi säljer din bil!

Tillvägagånssätt

Funderar du på att sälja din bil?

Vi hjälper dig gärna att sälja din bil på uppdrag åt dig.
Vi har lyckats hjälpa flera nöjda kunder igenom åren att sälja sitt fordon.
Det ska vara enkelt att sälja sin bil, det ska vara tryggt och framförallt vill man att det ska gå så snabbt som möjligt. Vi tar hand om allting.

GARANTIER

Vi har valt att samarbeta med dom ledande garantibolagen och kan erbjuda dig ett antal olika garantier beroende på vilka komponenter som omfattar fordonets ålder och mätarställning som ger dig maximal trygghet vid ditt Fordonsköp. Våra noggranna och överdrivna tester som vi utför på fordonen, underlättar för oss att minska reklamationer när vi vet att bilen som lämnar våran hall är 100% körklar.

Viktigt att tänka på innan du lämnar bilen till oss:

1.    Se till att alla nycklar, registreringsbevis, serviceböcker, vinterdäck m.m. är med vid leverans av fordonet.

2.    Vi kan även hämta upp bilen

3.    Glöm inga personliga tillhörigheter i bilen, dubbelkolla facken och mellan stolarna innan.

4.    Eventuella skador, kända fel eller bra att veta om bilen är du skyldig att berätta för oss innan uppdraget har skrivits på.

KOMMISSIONSAVTAL

Kommissionsavtalet omfattar uppdraget i sig, priser, provision, eventuella kostnader, avtalstid, hantering av personuppgifter, fullmakt, m.m, för din säkerhet (juridiska situationer) och så att inga missförstånd ska ske under processen så upprättar vi ett kommissionsavtal som är speciellt utformat efter ditt objekt. Upprättas i minst 2st exemplar.

GÅ TILL KOMMISSIONSAVTALET